8 Eylül 2011 Perşembe

YAYLA ALABALIK -2-



Merhaba....
Yeni eğlencem fırsat siteleri :)
Hergün bir göz atıyorum yeni neler var diye.Özellikle de civarımızdaki yeme içme fırsatlarını bulmaya çalışıyorum .Nasıl olsa gidiyoruz bari uygun bir fırsatla daha önce deneyimlemediğim mekanlara gidip ne var ne yok görelim.Derken Yayla Alabalık 2 deki kahvaltı fırsatı dikkatimi çekti.Hımm 2 kişi 19.90 serpme kahvaltı.Normalde buralarda kişibaşı 20-25 TL olduğunu düşünürsek iyi yani hem de gitmemiştik bi gidelim öğrenelim nedir nasıldır :) Diyereek ailenin kardeş ve kardeşten olma yeğen nüfusunu alıp düştük yollara.Yollara düştük dediğime bakmayın 5-6 dk lık bir yolculuktan sonra kahvaltı masasındaydık.Çünkü Yayla Alabalık bizimköy(Yanık) ile Maşukiye'nin arasında kalıyor.

Maşukiye sınırları içinde ve İzmit yönünden gelirken sol koldan bir yol ayrımıyla bi 300 metre sonra varılıyor.


Açılalı birkaç yıl oldu benim bildiğim.Kahvaltı ve Alabalık ağırlıklı çalışıyorlar.Biz gider gitmez hemen havuz kenarında yerimize alındık ve masamız donatıldı. Civardaki diğer tesislerin serpme kahvaltısından bir eksiğini göremedim.Sigara böreği patates kızartma ve kiremitte sucuklu(az sucuk :) yumurta olan kahvaltı 9.9 liralık fiyatına göre gayet güzeldi.Tek hoşlanmadığım mevzu çayın termosta gelmesiydi.Ama demi yerindeydi.
Bizim oturduğumuz havuzbaşı


Mekan fazla büyük değil.Değişik kamelyalar ile bahçe renklendirilmiş.Çocuklar için oyun alanı,park mevcuttu.

Servis fena değildi.Bizim ufaklık topuyla oynadı,küçük köprülerin üzeinden koşturdu.Biz de kahvaltının üzerine küçük bir mekan turu atıp fotoğraflar çektik.


Şu an itibarıyla hala fırsat ta devam ederken değişik mekanda kahvaltı yapmak isteyenlere, yakınlarda olup bizim gibi evde hazırlamaya üşenenlere :) bu fırsattan yararlanıp gelmelerini tavsiye ederim.

Hoşçakalın...

2 yorum:

  1. e güzel olmuş.hoşta bir mekan.afiyet bal şeker olsun canım

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederiim.
    Buralara gelmek isteyenlere az da olsa bir faydam dokunuyorsa ne mutlu bana :)

    YanıtlaSil