7 Şubat 2011 Pazartesi

Meşelik Park Çadır Restaurant



Sapanca ve civarındaki mekanları yazmaya biraz torpil yaparak bizim köyümüz sınırları içinde yer alan bir mekanla, Meşelik Park ile başlamak istedim.

Mekan, çok büyük bir piknik alanı içine geçen sene yapılmış olan kocaman bir çadır şeklinde.Çadır dediysem hani beş yıldızlı otelden farkı yok iç mekan ayrıntılarının.Deri kaplı rahat koltuklar,konuklar için özenle hazırlanmış masalar,güler yüzlü çalışanlar.


Ortada büyük bir şömine ile karakteristik mekan çepeçevre cam duvarlara sahip.Kışın bile insan kendini doğanın içinde hissediyor.Yazın ise çadırın etrafında oturma gruplarında yemek yiyip ,vakit geçirmek mümkün.


Ben daha çok kahvaltı için gittim buraya,haftasonu açık büfe brunch var.Yöresel lezzetlerin de yeraldığı,çayı lezzetli(benim için önemli )bir kahvaltı bu.
Menüsündeki yemeklerden kardeşim deneme fırsatı buldu ve tam puan verdi.Dünya mutfağından örnekler ve ızgara çeşitleri ile değişik isteklere cevap verebilecek bir mönüye sahip.




Yazın piknik yapmak için de ideal bir yer.Gerçekten çok geniş,Meşe ağaçlarının altında oturuyorsunuz.Paintbal oynama ve ATV ile civarda gezinme imkanları mevcut.Kalabalık gruplar için de büyük mangal alanları var.

Yeri nerede derseniz...İzmit'ten Sapanca'ya doğru ilerlerken Maşukiye sınırlarını geçip Yanıkköy'e girmeden. Yanık deresinin ve aynı zamanda yolun, kenarında bulunmakta.Ulaşım gayet kolay.

Tel:0 264 260 11 00
Not:Haftasonu kahvaltı için rezervasyon gerekebilir.

1 yorum:

  1. Mekanın ve doğasının hakkını veremeyen bir zihniyete kurban gitmiş batmaya mahkum bir işletme

    YanıtlaSil