3 Ocak 2011 Pazartesi

Cabochon Çalışmalarım


Bugün pasaj.com da ben de kendi dükkanımı açtım.Linki daima sayfamın başköşesinde yer alacak.Ürünlerime ulaşmak isteyenlere küçük bir kolaylık olsun istedim.Pasajı el emeği ürünlerin satışını yapmak isteyenler için güzel bir platform. Yeni ürünlerimi fotoğrafladıkça burada satışa sunacağım.Şu anda şeker mi şeker küpeler ve kolyeler ile haşır neşirim.Yakında fotoğraflarını paylaşacağım ve ardından pasajımda bu şirin arzu nesnelerine sahip olmak isteyenlere ulaştıracağım. Yeni bir fotoğrafla yazımı sonlandırayım.Nerede benim havalı taçlarım.

2 yorum:

  1. Sevda Merhaba,
    Seni blog dünyasında gördüğüme çok sevindim.:) Geçen sene Neslihan'ın festivalinde tanışmıştık, epey bir sohbet etmiştik. Hatta tatlı kardeşinle bizi eve bırakmıştınız, kendimi hatırlatabildim umarım.:)
    Görüyorum ki çalışmalarına yenilerini eklemişsin. Ama ben fimo kolyelerini, takılarını her yerde görmek isterim.;-) Onları da es geçme...
    Ayrıca www.emeksensin.com'a da bekleriz. Çok sistemli ve seçk,n bir satış platformudur.
    Lütfen bağlantıda kalalım, Sapanca yazında mutlaka görüşmek -ve bu sefer karşılıklı türk kahvelerimizi içebilmek- ümidiyle...:)
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. Bloğumda yorumunu yeni farkettim Sema Abla. Hatırlamaz olurmuyum.Hatta nazar boncuğu deseninden hemen anladım sen olduğunu blogunu takibe aldım.Geçen sene evet hemen görüşemedik sonra da çekindim işte ara verince.Fimolara çiçek bahçesi adını verdiğim çalışmalarım ile devam ediyorum.Bloğumda görmüşsündür.Fimodan birşeylere ihtiyacın olursa da yapmaya çalışırım. Bağlantıyı koparmayalım.Görüşmek üzere, Sevgiler....

    YanıtlaSil