17 Ocak 2011 Pazartesi

Amara Wing Resort Hotel - Kemer

Amara Wing Resort Kemer
2009 tarihinde yaz başında kardeşimle birlikte kaldığımız bu oteli çok beğenmiştik.Gitmeyi düşünenler ya da iyi bir otel arayanlar için bendeki izlenimlerini aktarmaya çalışacağım.


Otel 30.ooo m2 alan üzerine kurulu,yani alan olarak pekte büyük olmayan bir otel.Kemer merkeze doğru giderken deniz kenarında sıralanmış otellerden biri ve bu sıradaki oteller yol ve deniz arasında çokta büyük alan kaplamıyorlar genel olarak. Deniz, oda,restoran,havuz arasında uzun uzun yürütüp yormasın heryer birbirine yakın olsun diyenlere göre :)


Konaklama seçenekleri otel ve club binaları şeklinde iki çeşit.Binalar denize doğru iki sıra halinde uzanmış şekilde.Club binalarının arasında deniz suyu havuzu ve kaydıraklar var.Ana binanın önünde ise büyük bir havuz ve yine büyükçe bir çocuk havuzu mevcut.


Otel ,Amara Oteller Zinciri Otellerinden.Şunu rahatlıkla diyebilirim ki beş yıldızlılar arasında yüksek kaliteye sahip zincir otellerden.Odaların konforu ve büyüklüğü yeterli seviyede. Asıl kalitesini yeme içme konusunda anlıyorsunuz.HD otellerdeki servis,kalite sorunu ,çeşitlilik ve sunum mevzularında iyi bir standart belirlemiş.İnsana sıkıntı vermiyor kısacası. İçki menüsü var mesela istenilen içkiyi adıyla bu menüden istediğinizde bir gece klübü inceliğiyle gece olsun gündüz olsun layığıyla hazırlayıp getiriyorlar.Lüks tüketim maddeleri her zaman bolca mevcuttu.Deniz ürünlerine doyduk diyebilirim.Alakartların ambiyansı hoş,olması gerektiği gibi,garsonlar güler yüzlü.


Denize arkanızı döndüğünüzde Olympos Dağı manzarası göz ziyafeti çekmekte.Fotoğraflara birer kartpostal havası kattı desem yalan olmaz.Biz Olympos'a(Tahtalı Dağı) teleferikle çıktık ve çok keyif aldık.Tur organizasyonlarıyla bu deneyimi yaşayabilirsiniz.
Denizi taşlık ama pek rahatsızlık vermedi bu durum,sadece çabuk derinleşiyor.Çocuklu olanların bu durumu düşünmesi gerekir. Güzel bir de iskelesi var otelin ve sahil boyunca beach club tarzı ahşap platformu kullanım alanını arttırıyor.
Sahilin iki yönünden görüntüler.


Kemer merkeze bir 10 dk lık yürüyüşle varılabiliyor.Akşamları bizim gibi değişiklik isteyenler için güzel bir konumda.Ben bu oteli çok beğendim ,huzur verici bir yanı vardı. Gece anfideki gösterileri kaliteliydi.Animasyonlara katılmadığımız için pek yorum yapamayacağım ama katılanların yorumları olumluydu. Biz sakin geçirmekten yana kullandık hakkımızı.

Beğendiğim bu otelin diğer zincir otellerinde de kalmayı ümit ederek otelden ayrıldık.Aklımız güzel manzaralı Kemer'de kaldı...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder