29 Kasım 2011 Salı

Cici Kızlar Toplandık :)



Yaptığım cici kızları son halleriyle biraraya topladım ve bir aile fotosu çektim.Nasıl olmuşlar ?

28 Kasım 2011 Pazartesi

Kaneviçe Vintage Kolyeler



Tembellik yok,yola devam kör olma pahasına akşamları mini mini kaneviçelerimi işliyor,biraz birikti mi de aksesuvar haline getiriyorum :)Son hazırladığım vintage esintili kolyeleri fotoğraflayabildim nihayet.

25 Kasım 2011 Cuma

Kaneviçeler





Kaneviçeden takı yapmak sandığımdan da uzun süreç gerektiriyor.Ama yılmadım azimliyim yavaş ta olsa ortaya birşeyler çıkarıyorum :)

24 Kasım 2011 Perşembe

Bonbon Şekerleri

Pelin'in magnetleriyle bir hafta kadar uğraştıktan, mevlüdü yüzakıyla atlattıktan sonra,sonunda Çin'den gelen malzemelere el atabildim.Zevkli bir çalışma ve sonrasında bonbon şekeri gibi yüzüklerim artık hazır.









22 Kasım 2011 Salı

Pelin'in Mevlüt Hediyeleri-Keçe Magnetler



Yarın minik yeğenim Pelin 'in bebek mevlüdü var. Ben de onun için, misafirlerimize hatıra olarak dağıtmak üzere Pelinimizin resimlerinin yer aldığı keçe magnetler hazırladım. Hazırlanması tahminimden daha meşakkatli olsa da( başparmağım keçe kesmekten hala uyuşuk sanki:) değdi doğrusu!



20 Kasım 2011 Pazar

Yine Kasım Yazısı :)





Kasım yürüyüşleri tüm hızıyla devam ediyor.Bu renk cümbüşünü kaçımamak için her fırsatı değerlendiriyorum desem yalan olmaz.Bu haftasonu Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneği ile Sapanca'nın tepelerinde yürüdük.Birçoklarının içindeki alabalık restoranından iyi tanidığı İstanbulköy'den Soğucak Yaylası altında kalan Soğucak Şelalesi'ne kadar çıkıp döndük. Yürüyüşümüz 4.5 saat kadar sürdü.Nemli ormanda sararıp dökülmüş yaprakları çiğneyerek,turuncuya bürünmüş orman dokusunu izleyerek yaptığımız yürüyüş bayağı bir keyifliydi.Doğa bizi bekliyor.Çok uzağımızda değil biraz yukarıda sadece ;) İşte bu güzelliklerin görüntüleri.













13 Kasım 2011 Pazar

Kasım Bitmesin Bu Güzellik Gitmesin !

Kasım ve yaprakların renk cümbüşü devam ettikçe çıkıp bu güzelliği fotoğraflama isteği de bitmiyor bende.Bu aşka sahip üç arkadaşım ile birlikte düştük yollara yine.Köyde Kasım başka ya gerek yok uzaklara yol almaya diyerek yine bizim buralarda dolandık. Çektik-çekindik üşüdük-ısındık.Sarının,kızılın tonlarına doyana kadar kuru yapraklar üzerinde yürüdük.İşte bu sonbahar sonu yürüyüşünden kareler...












11 Kasım 2011 Cuma

ADIBAHÇE -KIRKPINAR




Kırkpınar , Sapanca'da iç turizmin cazibe merkezi olması nedeniyle bir çok yeni mekana ev sahipliği yapmaya başladı.Her geçen gün bir yenisi eklenen kafe -restoranlardan en yenisi Adıbahçe. Yaz sonunda açılan,bu güzide mekan kısa sürede iyi bir müşteri potansiyeline sahip oldu.
İlk şubesi Adapazarı merkezde ikincisi kampüste iken Kırkpınarda da yapılacağını öğrendik .

Yüksek levhalarla kapatılmış inşaat sahasını gelip geçerken meraklı gözlerle süzüp ne zaman
açılacak içinden ne çıkacak :) lakırdıları yaparken.bir gün bi baktık ki faaliyete geçmiş. En kısa zamanda keşfetmek üzere ziyaret ettik tabii ki.

Dünya mutfağından örnekler var.Yiyecek içecek kalitesi iyi,servis hızlı.Masamızda çökertme kebabı ve noodle(çin mutfağı hastası olan ben yedim tabii ki:) yenildi ve her ikisi de beğenildi. O zaman fotoğraflarını çekememiştim ama ikinci ziyaretimde hazırlıklı gittim. Gazetemi okudum yemeğimi yedim. Küçük bir sohbetle ön tarafın kış bahçesi şeklinde kapatılacağını öğrendim.Geçen gün önünden geçerken bu tadilatı da bitirdiklerini gördüm.İleride o halinin fotolarını da bloğuma ekleyeceğim.
İletişim:0264 2221666